Vibrator beton SIFEE

 

Producator: C.E.
 
PRET:
390 EURO
+ TVA
ESTI INTERESAT?COMANDA!
 
Pentru detalii si comenzi:
0758 033 533
office@sifee-utilaje.ro
 
 
DESCRIERE
Vibrator de beton SIFEE, gama profesional, cu fiabilitate ridicata si putere motor electric 2300W. Rezistanta mare in conditii de utilizare indelungata! 
 
Cel mai utilizat model de vibrator pentru beton datorita fiabilitatii ridicate!
 
 
CARACTERISTICI TEHNICE: Vibrator beton SIFEE, 2300W, 220V
 
Alimentare: 220V, 50Hz
Putere motor electric: 2300 W
Turatie motor la mers in gol: 18.000 r.p.m.
Furtun flexibil cu lungimi: 3, 4 m
Diametru cap de vibrare: 25-38-48-58 mm
Capete de vibrare interschimbabile, 
Turatie motor la mers in sarcina: 12.000÷14.000 r.p.m.
Carcasa robusta, antisoc, 
Ventilator puternic, cu filtru protectie praf, 
Motorul electric se tine agatat de cureaua din dotare pe umar, 
Greutate: 4,8 kg
 
Sistem special proiectat pentru prinderea axului flexibil de unitatea de antrenare (motor)! Cuplare rapida (cu surub) a cuplei axului flexibil!
 
Increderea pe care o avem in acest model de vibrator pentru beton ca si fiablitate, usurinta in manipulare si usurinta in intretinere ne-a facut ca incepand cu anul 2009 sa lansam noua marca SIFEE pentru acest produs!
 
Modelul de vibrator pentru beton SIFEE a demonstrat in timp ca este cel mai folosit model de vibrator pentru vibrarea betonului din Romania, din gama de vibratoare de beton portabile tinand cont de performantele tehnice!
 
Principiul de functionare al vibratorului SIFEE este principiul cu excentric! Acest principiu de functionare asigura vibratii constante transmise betonului in timpul etapei de turnare si vibrare a betonului!
 
Vibratorul pentru beton SIFEE este ideal pentru vibrarea unor volume de beton medii si mari (pana la 35 mc/h). 
Greutatea mica, usurinta in utilizare, constructia modulara ce permite interschimbarea rapida a axului si capului de vibrare si pretul redus fac din vibratorul SIFEE modelul cel mai utilizat pentru lucrarile uzuale de vibrare a betonului. 
 
Cu vibratorul de beton SIFEE se pot realiza atat lucrari de vibrare a fundatiilor, stalpilor, peretilor sau grinzilor (utilizand capetele de vibrare cu diametru 38 - 48 - 58 mm) cat si a grinzilor cu armatura deasa utilizand capete de vibrare cu diametrul de 25 -38 mm).
 
Vibratorul pentru beton marca SIFEE este un vibrator portabil. Vibratorul SIFEE este format dintr-o unitate de acţionare electrică, un ax flexibil şi un cap de vibrare cu excentric. Unitatea de actionare electrica este robusta si are dubla clasa de izolatie! Axul flexibil este realizat dintr-un cauciuc dur cu un miez interior flexibil rotativ. Cuplarea axului flexibil cu unitatea electrica SIFEE este usoara, se face rapid si nu necesita nici o scula suplimentara.
 
Vibratorul de beton SIFEE este un vibrator usor de intretinut, costurile de reparatie fiind mici in timp!
 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014