Ax flexibil de transmisie pentru vibrator de beton MAXIVIB TREMIX

 

Producator: TREMIX
 
ESTI INTERESAT?AFLA CAT COSTA!
 
Pentru detalii si comenzi:
0758 033 533
office@sifee-utilaje.ro
 
 
DESCRIERE
Ax flexibil de transmisie, compatibil cu vibratorul de beton MAXIVIB TREMIX. Lungime furtun 4m. Cuplare rapida intre motorul electric MAXIVIB TREMIX si furtunul flexibil! 
 
 
CARACTERISTICI TEHNICE: Ax flexibil de transmisie compatibil cu vibratorul de beton MAXIVIB TREMIX
 
Lungime furtun 4m
Axul flexibil de antrenare compatibil cu motorul electric al vibratorului de beton MAXIVIB TREMIX este echipat standard cu cuplaj special de fixare cu gauri radiale. Datorita acestui sistem de cuplare, cuplarea intre axul de transmisie si motorul electric MAXIVIB TREMIX este foarte rapida si foarte usoara.
Furtunul de transmisie compatibil cu vibratorul de beton MAXIVIB TREMIX poate fi utilizat impreuna cu capetele de vibrare cu diametrul 38, 48 si 58mm.
Axul flexibil de transmisie compatibil cu vibratorul de beton MAXIVIB TREMIX este realizat din cauciuc  cu mare rezistenta la abraziune armat la interior cu armatura metalica (plasa metalica).
Totodata pentru a-i creste rezistenta, interiorul axului flexibil compatibil cu motorul electric MAXIVIB TREMIX este armat cu manson metalic.
Axul flexibil compatibil cu motorul electric MAXIVIB TREMIX este echipat standard cu o-ring de cauciuc pentru o buna etansietate cu capul de vibrare si pentru a evita patrunderea apei in interiorul capului de vibrare.
In interiorul axului flexibil de transmisie compatibil cu motorul electric MAXIVIB TREMIX se afla miezul metalic flexibil rotativ (cablu de transmisie) care transmite rotatia de la motorul electric MAXIVIB TREMIX la capul de vibrare.
Miezul metalic al furtunului de antrenare compatibil cu motorul electric MAXIVIB TREMIX este lubrifiat la interior cu vaselina grafitata pentru reducerea frecarii si pentru a-i creste rezistenta in exploatare.
Sectiunea miezului metalic interior (arcului de transmisie) la intrarea in motorul electric MAXIVIB TREMIX este patrata!
Cuplarea intre motorul electric al vibratorului pentru beton MAXIVIB TREMIX si axul de antrenare compatibil TREMIX nu necesita scule suplimentare, se face rapid si este foarte usoara!
 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014