Vibrator pneumatic PNU100 ENAR

 

Producator: ENAR
 
ESTI INTERESAT?AFLA CAT COSTA!
 
Pentru detalii si comenzi:
0758 033 533
office@sifee-utilaje.ro
 
 
DESCRIERE
Vibrator beton pneumatic PNU100 ENAR, diametru cap vibrare 105mm, lungime furtun 2m, forta centrifuga 22.000N, frecventa 13.500rpm, presiune de lucru 6 bar, consum aer 2.100l/min, productivitate 45mcb/h, greutate 23kg.

CARACTERISTICI TEHNICE: Vibrator Intern Pneumatic PNU 100 ENAR
 
Diametru cap vibrare: 105mm
Lungime cap de vibrare: 395mm
Frecventa: 14.500rpm
Forta centrifuga: 22.000N
Presiune de lucru: 6bar
Consum aer: 2.100 l/min
Productivitate: 45 mc/h
Greutate: 23kg

La cerere, putem livra furtun de imersie cu lungimea 4m, 6m, 8m.

Lanci vibratoare pneumatice PNU-ENAR - Putere cu Flexibilitate

De la lucrarea cea mai mică la cea mai mare, modelele PNU marca ENAR Spania ofera o gamă extinsă de vibratoare interne pneumatice care să se potrivească nevoilor dvs. din santier.

Acţionate cu aer de la un compresor de aer, vibratoarele interne pneumatice PNU-ENAR furnizează vibraţii de amplitudine ridicată.

Vibratoarele interne pneumatice PNU-ENAR sunt răcite de aerul comprimat pentru o utilizare comodă!

Vibratoarele de beton pneumatice PNU-ENAR pot fi utilizate chiar şi în locuri izolate unde nu este disponibilă energia electrică.

Acest tip de vibratoare pneumatice au puţine piese în mişcare, sunt robuste şi construite să aibe o rezistenta ridicata cu o mentenanţă redusă, nu mai mult decât lubrifiere.

Forţele centrifuge de înaltă performanţă fac vibratoarele interne pneumatice PNU ENAR adecvate pentru toate densităţile de beton de la tasare scăzută la cea înaltă.

Vibratoarele pneumatice PNU ENAR transmit NIVEL SCĂZUT DE VIBRAŢII la mana/bratul utilizatorului. Furtunul proiectat în configuraţie multi-strat asigură un traseu simplu de evacuare al aerului. Furtunul de admisie aer nu se roteşte, ceea ce reduce la minim vibraţiile la mâna/bratul utilizatorului.

Vibratoarele pneumatice PNU ENAR au CONSTRUCTIE ROBUSTA, numar mic de piese in miscare pentru o întreţinere simplă şi o viaţă funcţională îndelungată.

Vibratoarele pneumatice PNU ENAR sunt răcite cu aer comprimat şi nu de imersia în beton, astfel încât ele pot fi utilizate perioade mai lungi în aplicaţii cum ar fi vibrarea betonului la pereţi, stâlpi, placi de beton, etc. Aceasta contribuie şi la o durată mai lungă de viaţă funcţională.

Vibratoarele pneumatice PNU ENAR permit OPERARE SIMPLĂ - Pur şi simplu rotiţi maneta de oprire cu bilă pentru a porni sau a opri debitul de aer la vibrator. Aerul este evacuat printr-un amortizor de zgomot integrat in spatele mânerului.

ENAR – marca profesionala de vibratoare pneumatice de inalta PERFORMANTA

Productie: SPANIA

 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014