Lance vibratoare STRONG T.506

 

Producator: STRONG
 
ESTI INTERESAT?AFLA CAT COSTA!
 
Pentru detalii si comenzi:
0758 033 533
office@sifee-utilaje.ro
 
 
DESCRIERE
Lance vibratoare de inalta frecventa STRONG T.506 cu diametrul capului de vibrare 50mmRotor robust din Cupru, tensiune alimentare 42V, frecventa 200Hz, curent absorbit de motorul din capul de vibrare 18A, forta centrifuga 3.900N, capacitate de vibrare 7-10mc/h. Productie Italia.
 
 
CARACTERISTICI TEHNICE: Lance vibratoare inalta frecventa STRONG T.506
 
• Diametru cap vibrare: 50mm
• Lungime cap de vibrare: 365mm
• Lungime standard furtun flexibil: 5m.
• Lungime standard cablu electric: 10m.
• Curent absorbit: 18A
• Forta centrifuga: 3.900N
• Rotor realizat din Cupru
• Nr. rulmenti în capul de vibrare: 4
• Capacitate de vibrare: 7-10mc/h
• Raza de actiune: 60cm
• Greutate: 12,3kg
• Optional: motoarele electrice din capetele de vibrare pot fi echipate cu protectie termica
• Productie: Italia
 
LA CERERE: Putem livra din stoc orice lungime a furtunului în functie de aplicatia dvs. (ex: 1,5÷7÷10÷12÷16m)

Vibratoarele profesionale de inalta frecventa din gama STRONG Italia sunt special concepute pentru munca de zi cu zi, eficient si accesibil. Aceasta categorie de vibratoare inalta frecventa STRONG Italia este special proiectata pentru regim de lucru industrial pentru lucrari medii si mari de vibrare a betonului!

De la pereţi la planşee de pardoseală, STRONG Italia are o soluţie de vibrare pentru fiecare etapa a lucrării din santierul dvs!

Fiecare vibrator de beton STRONG oferă performanţă ridicata, fiabilitate, operare confortabilă şi întreţinere redusă, care completează productivitatea pe termen lung.

Vibrarea betonului cu ajutorul vibratoarelor de inalta frecventa din gama STRONG Italia îndepărtează golurile de aer din betonul proaspăt turnat pentru a-i creşte densitatea şi a obţine un beton finit mai rezistent. În funcţie de adâncimea şi tasarea betonului vibrarea betonului poate fi realizată cu un vibrator intern STRONG (lance vibratoare STRONG).

STRONG Italia oferă o gama larga de vibratoare interne cu diferite diametre ale capetelor de vibrare 36, 42, 50, 60, 65, 75mm si diferite lungimi ale furtului imersabil in beton 1,5÷5÷7÷10÷12÷16m.

Totodata gama STRONG ofera o gama larga de unităţi de acţionare, convertizoare de frecvenţă cu motor electric, convertizoare de inalta frecventa cu motor termic.

Vibratoarele de beton de inalta frecventa din gama STRONG si-au demonstrat randamentul si fiabilitatea in lucrari mari pentru vibrarea betonului cum ar fi constructia de: stalpi, grinzi, pereti, pardoseli din beton, poduri, tuneluri, fundatii, pereti de sprijin, parcari, porturi, structuri, diguri, diverse prefabricate, etc.

Vibratoarele de beton cu diametrul capului de vibrare 25-35mm avand o capacitate de vibrare 1,5-6 mcb/h pot fi utilizate pentru stâlpi, grinzi subţiri, secţiuni de pereţi subţiri, lucrări de volum mic, zone cu o mare concentrare de armătură, etc.

Vibratoarele de beton cu diametrul capului de vibrare 35-45m avand o capacitate de vibrare 6-10 mcb/h pot fi utilizate pentru planşee de pardoseală, grinzi, fundaţii de volum mic, vibrarea la margine a planşeelor înainte de vibrarea cu rigla vibranta, etc.

Vibratoarele de beton cu diametrul capului de vibrare 45-75 mm avand o capacitate de vibrare 10-35mcb/h pot fi utilizate pentru lucrari mari de turnare a betonului, poduri, pereţi de sprijin, planşee de pardoseală, etc.

Vibratoarele interne de inalta frecventa din gama STRONG generează un nivel scăzut de zgomot şi necesită o întreţinere scăzută. Doar le conectaţi şi începeţi lucrul!

Vibratoarele interne de inalta frecventa din gama STRONG sunt uşoare şi uşor de manipulat, şi cu toate acestea asigură vibrarea necesară pentru a îndepărta golurile de aer din beton. Pornirea rapidă, o rază mare de acţiune şi accelerarea rapidă pentru îndepărtarea golurilor de aer se adaugă la eficacitate.

Motorul electric din capul de vibrare este cu randament ridicat iar tensiunea scăzută protejează operatorul!

Vibratoarele interne de inalta frecventa STRONG sunt proiectate special pentru vibrarea betoanelor cu tasare medie si  ridicată.

Vibratoarele interne de inalta frecventa STRONG asigura un nivel minim de vibraţii la mână/braţ, absorbţia şocurilor şi vibraţiilor asigură faptul că betonul este cel ce primeşte energia de vibrare, nu operatorul.

Construcţie durabilă a capetelor de vibrare din gama STRONG! Arborele-rotor  este realizat dintr-o singură bucată si dispune de un excentric de oţel şi doi sau patru rulmenţi cu bile, lubrifiaţi cu ulei pentru o viaţă funcţională îndelungată. Un stator etanşat permite de asemenea lubrifierea cu ulei!

STRONG – marca profesionala de vibratoare de inalta performanta de la MIC la MARE pentru proiecte pe baza de BETON
 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014