Grinda vibranta extensibila 2.5-4.5m QGH ENAR

 

Producator: ENAR
 
PRET:
1650 EURO
+ TVA
ESTI INTERESAT?COMANDA!
 
Pentru detalii si comenzi:
0758 033 533
office@sifee-utilaje.ro
 
 
DESCRIERE
QGH ENAR 2,5-4,5m - Grinda vibranta extensibila cu cadru dublu de otel pentru tragerea, vibrarea si nivelarea betonului. Grinda QGH este echipata cu motor termic pe benzina in 4 timpi HONDA GX160, putere 5,5CP. Lungime profil 2,5-4,5m. Profil de otel extensibil pana la 4,5m. Adancime de vibrare de pana la 150mm! Productie: Spania
 
 
CARACTERISTICI TEHNICE: Grinda vibranta extensibila 2,5-4,5m QGH - ENAR
 
Motor termic HONDA GX160 in 4 timpi de 5,5CP
Transmisie prin curea, 
Frecvenţa: 7000 vibratii/minut
Lungime grinda: 2,5-4,5m
Forţa centrifuga: 3000N
Profil dublu din otel
Adancime vibrare: pana la 150mm (in functie de consistenta betonului) 
Greutate (profil+motor): 77Kg
 
Grinda vibranta extensibila QGH - ENAR poate fi folosita pentru vibrarea, nivelarea si tragerea betonului. Lungimea profilului de otel este de 2,5-4,5m. 
Motorul HONDA GX160 pe benzina cu care este echipata aceasta grinda vibranta extensibila este protejat pentru a se evita stropirea acestuia cu beton. 
Motorul HONDA al acestei grinzi vibrante extensibile are o puterea de 5,5CP.
 
Acest model de grinda vibranta extensibila de la ENAR permite vibrarea, tragerea si nivelarea betoanelor vartoase iar pentru utilizare este nevoie de longrine de turnare pe care grinda vibranta sa culiseze!
 
Motorul Honda GX160 in 4 timpi pe benzina, recunoscut ca fiabil, are un nivel de zgomot redus. Motorul este usor de pornit si si are un consum redus de combustibil.
Suportul excentric, talpa si manerele sunt executate din otel turnat pentru a obtine o forta de vibrare ridicata corelata cu o greutate mica si o rezistenta ridicata. Motorul este protejat de vibratii prin amortizoare de reducere a vibratiilor. Motorul termic este complet izolat de vibratii prin tampoanelor de amortizare.
 
Greutatea acestui model de grinda vibranta extensibila ce poate fi utilizata pentru tragerea, vibrarea si nivelarea betonului de la ENAR este de 77kg.
 
Lungimea profilului pentru aceasta grinda vibranta extensibila este 2,5-4,5m.
 
Grinda vibranta extensibila QGH ENAR permite vibrarea betonului pana la o adancime de aproximativ 150mm.
 
Acest model de grinda vibranta extensibila de la ENAR este usor de utilizat pe suprafete de beton, iar intretinerea acestei grinzi vibrante prezinta costuri reduse in timp si fiabilitate ridicata! 
 
Grinda vibranta extensibila de la ENAR este echipata cu ambreiaj centrifugal, cu sistem de transmisie prin curea de la motor la vibrator, cu sistem de oprire automata a motorului in caz de urgenta si cu acceleratie pe motor!
 
Grinda vibranta extensibila de la ENAR  este usor de utilizat. 
Unitatea de vibrare este foarte usor de montat / demontat de pe profilul grinzii, datorita sistemului de prindere simplu special proiectat pentru o asamblare rapidă pe santier, fara sa fie necesare scule suplimentare.
 
Aceasta grinda vibranta poate fi folosita de doi operatori si este echipata cu amortizoare pentru reducerea vibratiilor transmise catre operatori in timpul etapei de vibrare, tragere si nivelare a betonului!
 
Grinda vibranta dubla QGH - ENAR se poate folosi la constructia de alei, drumuri, platforme de beton, pardoseli din beton, etc.
 
Grinda vibranta dubla QGH - ENAR este formata din UNITATE MOTOARE cu motor HONDA + Profil aluminiu 2,5-4,5m
 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014