Grinda vibranta extensibila 3.5-6m QGH ENAR

 

Producator: ENAR
 
PRET:
1795 EURO
+ TVA
ESTI INTERESAT?COMANDA!
 
Pentru detalii si comenzi:
0758 033 533
office@sifee-utilaje.ro
 
 
DESCRIERE
QGH ENAR 3,5-6,0m - Grinda vibranta extensibila QGH ENAR are profil dublu de otel pentru tragerea, vibrarea si nivelarea betonului, este echipata cu motor HONDA GX160, putere 5,5CP. Grinda vibranta este echipata cu profil de otel extensibil 3,5-6,0m! Aceasta grinda vibranta permite vibrarea betonului pana la o adancime de 150-200mm in functie de beton! Productie SPANIA!

CARACTERISTICI TEHNICE: Grinda vibranta extensibila 3,5-6,0m QGH ENAR
 

Motor termic HONDA GX160 in 4 timpi de 5,5CP
Transmisie prin curea
Frecvenţã: 7000 vibratii/minut
Lungime grinda: 3,5-6m
Forţã centrifugã: 3000N
Profil din OTEL
Adancime vibrare: 15-20cm (in functie de consistenta betonului)
Greutate (profil+motor): 110Kg
 

Grinda vibranta dubla QGH ENAR cu profil de otel extensibil 3,5-6m pentru vibrarea, nivelarea si tragerea betonului este echipata cu motor HONDA GX160.
Motorul HONDA GX160 al acestei grinzi vibrante duble folosita pentru vibrarea, nivelarea si tragerea betonului utilizeza drept combustibil benzina si este protejat pentru a se evita stropirea acestuia cu beton.
Motorul acestei grinzi vibrante duble pentru beton are o putere de 5,5CP pentru varianta cu motorizare HONDA GX160.
 

Acest model de grinda vibranta dubla de la ENAR permite vibrarea, tragerea si nivelarea betoanelor vartoase iar pentru utilizare este nevoie de longrine de turnare pe care grinda vibranta sa culiseze!
 

Motorul Honda GX160 in 4 timpi pe benzina, recunoscut ca fiind foarte fiabil, are un nivel scazut de zgomot. Motorul este usor de pornit si si are un consum redus de combustibil.

Suportul excentric al greutatii, talpa si manerele sunt executate din otel turnat, pentru a conferi rezistenta, combinata cu o greutate mica. Amortizoare eficiente de vibratii protejeaza motorul in timpul exploatarii. Motorul termic este complet izolat de vibratii prin tampoane de amortizare.
 

Greutatea acestui model de grinda vibranta dubla extensibila ce poate sa fie utilizata pentru tragerea, vibrarea si nivelarea betonului de la ENAR in acest caz este aproximativ 110kg.
 

Acest model de grinda vibranta extensibila permite vibrarea betonului pana la o adancime de aproximativ 15-20cm
 

Acest model de grinda vibranta dubla fixa de la ENAR este usor de utilizat pe suprafetele de beton, iar intretinerea acestei grinzi vibrante prezinta costuri reduse in timp si fiabilitate ridicata!
 

Grinda vibranta extensibila de la ENAR este echipata cu ambreiaj centrifugal, cu sistem de transmisie prin curea de la motor la vibrator, cu sistem de oprire automata a motorului in caz de urgenta si cu acceleratie pe motor!
 

Grinda vibranta extensibila de la ENAR este usor de deservit.
Unitatea motoare/vibrare este foarte usor de montat / demontat de pe profilul grinzii, datorita sistemului simplu de prindere proiectat special pentru asamblare rapidă pe santier, fara sa fie necesare scule suplimentare.
 

Aceasta grinda vibranta poate sa fie folosita de doi operatori si este echipata cu amortizoare pentru reducerea vibratiilor transmise catre operatori in timpul etapei de vibrare, tragere si nivelare a betonului!
 

Grinda vibranta extensibila QGH - ENAR, se poate folosi la constructia de alei, drumuri, platforme de beton etc.
 

Grinda vibranta extensibila QGH - ENAR este formata din UNITATE MOTOARE cu motor HONDA + Profil de otel 3,5-6,0m


 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014