Grinda vibranta cu motor electric QXE ENAR

 

Producator: ENAR
 
PRET:
594 EURO
+ TVA
ESTI INTERESAT?COMANDA!
 
Pentru detalii si comenzi:
0758 033 533
office@sifee-utilaje.ro
 
 
DESCRIERE
Grinda vibranta electrica QXE-ENAR pentru vibrarea si nivelarea betonului, putere motor electric 500W, 12.000 vibratii/minut, alimentare 220V, cablu alimentare 10m, profil aluminiu 3m si tampoane de amortizare a vibratiilor. Productie Spania!
 
 
CARACTERISTICI TEHNICE: Grinda vibranta electrica QXE ENAR
 
Motor electric ENAR cu puterea de 500W,  alimentare 220V
Lungime profil de aluminiu 1, 2, 3, 4m, 
Forţa centrifuga: 1300N, 
Frecvenţa: 12.000 vibratii/minut
Tampoane ptr amortizarea vibraţiilor transmise utilizatorului, 
Alimentare 220V
Profil din aluminiu,
Forma profilului de aluminiu - L
Masa: 17Kg,
 
Grinda vibranta electrica cu manere pentru vibrarea si nivelarea betonului QXE - ENAR cu lungimea profilului de aluminiu de 3m este echipata cu motor electric ENAR cu puterea de 500W. 
Motorul electric ENAR al acestei grinzi vibrante folosita pentru vibrarea si nivelarea betonului se alimenteaza la 220V. 
Motorul acestei grinzi vibrante electrice are o putere de 500W.
Greutatea acestui model de grinda vibranta electrica cu manere ce poate sa fie utilizata pentru nivelarea si vibrarea betonului la suprafata de la ENAR in acest caz este 17kg.
 
Lungimea profilului pentru grinda vibranta cu manere QXE - ENAR poate sa fie: 2, 2,5 sau 3m
 
Acest model de grinda vibranta electrica cu manere QXE - ENAR este utilizata pentru nivelarea betonului si vibrarea betonului la suprafata!
 
Acest model de grinda vibranta electrica cu manere QXE - ENAR este usor de utilizat pe suprafetele de beton, iar intretinerea acestei grinzi vibrante prezinta costuri reduse in timp si fiabilitate ridicata! 
 
Aceasta grinda vibranta electrica poate sa fie folosita de un singur operator si este echipata cu amortizoare pentru reducerea vibratiilor transmise catre operator in timpul etapei de vibrare si nivelare a betonului!
 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014