Grinda vibranta QXH ENAR

 

Producator: ENAR
 
PRET:
780 EURO
+ TVA
ESTI INTERESAT?COMANDA!
 
Pentru detalii si comenzi:
0758 033 533
office@sifee-utilaje.ro
 
 
DESCRIERE
Grinda vibranta cu manere QXH-ENAR pentru vibrarea si nivelarea betonului, cu motor termic HONDA GX25, 1,1CP, profil 3m si tampoane de amortizare a vibratiilor.
 
 
CARACTERISTICI TEHNICE: Grinda vibranta QXH ENAR
 
Motor termic HONDA GX25 pe benzina in 4 timpi de 1,1 CP
Lungime profil de aluminiu 1, 2, 3, 4m
Forţa centrifuga: 1500N, 
Frecvenţa: 166Hz, 
Tampoane ptr amortizarea vibraţiilor transmise utilizatorului, 
Ambreiaj centrifugal, 
Profil din aluminiu,
Forma profilului de aluminiu - L
Masa: 18 Kg,
 
Grinda vibranta cu manere pentru vibrarea si nivelarea betonului QXH - ENAR cu lungimea profilului de aluminiu de 3m este echipata cu motor HONDA GX25. 
 
Motorul HONDA al acestei grinzi vibrante folosita pentru vibrarea si nivelarea betonului utilizeza drept combustibil benzina. 
 
Motorul acestei grinzi vibrante pentru beton are o putere de 1,1CP pentru varianta cu motorizare HONDA GX25.
Greutatea acestui model de grinda vibranta cu manere ce poate sa fie utilizata pentru nivelarea si vibrarea betonului la suprafata de la ENAR in acest caz este 18kg.
 
Acest model de grinda vibranta cu manere de la ENAR poate sa fie echipata si cu motor termic ROBIN EH025 in 4 timpi, cu puterea de 1,1CP, pe benzina, dar si cu motor electric monofazat-220V!
 
Lungimea profilului pentru grinda vibranta cu manere QXH - ENAR poate sa fie: 2, 2,5 sau 3m
 
Acest model de grinda vibranta cu manere QXH - ENAR este utilizata pentru nivelarea betonului si vibrarea betonului la suprafata!
 
Acest model de grinda vibranta cu manere QXH - ENAR este usor de utilizat pe suprafetele de beton, iar intretinerea acestei grinzi vibrante prezinta costuri reduse in timp si fiabilitate ridicata! 
 
Grinda vibranta cu manere QXH - ENAR este echipata cu ambreiaj centrifugal, doua manere de sustinere, cu sistem de oprire automata a motorului si cu acceleratie pe maner!
 
Aceasta grinda vibranta poate sa fie folosita de un singur operator si este echipata cu amortizoare pentru reducerea vibratiilor transmise catre operator in timpul etapei de vibrare si nivelare a betonului!
 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014