Grinda vibranta Huracan ENAR

 

Producator: ENAR
 
PRET:
1250 EURO
+ TVA
ESTI INTERESAT?COMANDA!
 
Pentru detalii si comenzi:
0758 033 533
office@sifee-utilaje.ro
 
 
DESCRIERE
HURACAN ENAR - Grinda vibranta cu manere cu motor HONDA GX35 de 1,5CP amplasat in partea superioara si profil trapezoidal de aluminiu pentru o viata dubla.
 
 
CARACTERISTICI TEHNICE: Grinda vibranta Huracan - ENAR
 
Motor termic HONDA GX35 in 4 timpi de 1.5 CP
Ambreiaj centrifugal, 
Frecvenţa: 150Hz, 
Lungime grinda: 2-5m
Forţa centrifuga: 3890N, 
Motorul este amplasat sus evitându-se astfel stropirea lui cu beton, 
Mânere  antivibraţie reglabile pe directii diferite, 
Mânere reglabile in inalţime, 
Profil din dur aluminiu, 
Forma profilului: trapezoidal pentru o viata dubla fata de grinda vibranta cu profil L
Masa: 22-35Kg,
 
Grinda vibranta cu manere Huracan - ENAR pentru vibrarea si nivelarea betonului cu lungimea profilului de aluminiu de 2–3m este echipata cu motor HONDA GX35. 
 
Motorul HONDA GX35 al acestei grinzi vibrante folosita pentru vibrarea si nivelarea betonului utilizeza drept combustibil benzina si este amplasat sus pentru a se evita stropirea acestuia cu beton. 
 
Motorul acestei grinzi vibrante pentru beton are o putere de 1,5CP pentru varianta cu motorizare HONDA GX35.
 
Motorul Honda GX35 in 4 timpi pe benzina, recunoscut ca fiabil, are un nivel scazut de zgomot si evacuare. Motorul este usor de pornit si si are un consum redus de combustibil.
 
Suportul excentric al greutatii, talpa si manerele sunt executate din aluminiu turnat, pentru a conferi forta combinata cu o greutate mica. Pentru o protectie de durata a suprafetelor impotriva coroziunii, manerele si alte piese executate din otel se cromeaza. Amortizoare eficiente de vibratii protejeaza motorul. Un amortizor de vibratii fixat intre suportul superior al motorului si manere reduce vibratiile in manere.
 
Greutatea acestui model de grinda vibranta cu manere ce poate sa fie utilizata pentru nivelarea si vibrarea betonului la suprafata de la ENAR in acest caz este 22-35kg.
 
Lungimea profilului pentru grinda vibranta cu manere Huracan - ENAR poate sa fie: 2,0 – 5,0m
 
Acest model de grinda vibranta cu manere Huracan - ENAR este utilizata pentru nivelarea betonului si vibrarea betonului la suprafata!
 
Acest model de grinda vibranta cu manere Huracan - ENAR este usor de utilizat pe suprafetele de beton, iar intretinerea acestei grinzi vibrante prezinta costuri reduse in timp si fiabilitate ridicata! 
 
Grinda vibranta cu manere Huracan - ENAR este echipata cu ambreiaj centrifugal, doua manere de sustinere, cu sistem de oprire automata a motorului si cu acceleratie pe maner!
 
Manerele sunt reglabile in inaltime pentru confortul operatorului. Manerele sunt de asemenea pliabile pentru a facilita transportul.
 
Aparatoarea de deasupra motorului actioneaza ca absorbant de socuri si brida de prindere pentru ridicare.
 
Greutatea excentrica generatoare de vibratii pe orizontala este reglabila continuu (fara trepte) pentru alegerea optionala a fortei centrifuge si a frecventei. De aceea, grinda vibranta este corespunzatoare pentru lucrul in diferite mixturi de beton.
 
Grinda vibranta Huracan - ENAR  este usor de deservit.
 
Aceasta grinda vibranta poate sa fie folosita de un singur operator si este echipata cu amortizoare pentru reducerea vibratiilor transmise catre operator in timpul etapei de vibrare si nivelare a betonului!
 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014