Grinda vibranta EUROSCREED

 

Producator: C.E.
 
PRET:
1120 EURO
+ TVA
ESTI INTERESAT?COMANDA!
 
Pentru detalii si comenzi:
0758 033 533
office@sifee-utilaje.ro
 
 
DESCRIERE
Grinda vibranta EUROSCREED, cu motor HONDA GX35, 1,5CP si profil de aluminiu 3-4m. Grinda vibranta cu motorul amplasat in partea superioara pentru rezistenta in timp!
 
 
CARACTERISTICI TEHNICE: Grinda vibranta EUROSCREED
 
Motor termic HONDA GX35 in 4 timpi de 1.5 CP
Ambreiaj centrifugal, 
Frecvenţa: 166Hz, 
Lungime profil grinda: 3,05, 3,6, 4,25m, 
Forţa centrifuga: 3890N, 
Motorul este amplasat sus evitând astfel stropirea lui cu beton, 
Mânere antivibraţie reglabile pe directii diferite, 
Mânere reglabile pe inalţime, 
Profil din aluminiu sub forma de L, 
Masa: 22Kg,
 
Grinda vibranta cu manere EUROSCREED pentru vibrarea si nivelarea betonului cu lungimea profilului de aluminiu de 3,6m este echipata cu motor HONDA GX35. 
 
Motorul HONDA al acestei grinzi vibrante folosita pentru vibrarea si nivelarea betonului utilizeza drept combustibil benzina si este amplasat sus pentru a se evita stropirea acestuia cu beton. 
 
Motorul acestei grinzi vibrante pentru beton are o putere de 1,5CP pentru varianta cu motorizare HONDA GX35.
Greutatea acestui model de grinda vibranta cu manere ce poate sa fie utilizata pentru nivelarea si vibrarea betonului la suprafata este 22kg.
 
Lungimea profilului pentru grinda vibranta cu manere EUROSCREED poate sa fie: 3,05, 3,6, 4,25m
 
Acest model de grinda vibranta cu manere EUROSCREED este utilizata pentru nivelarea betonului si vibrarea betonului la suprafata!
 
Acest model de grinda vibranta cu manere EUROSCREED este usor de utilizat pe suprafetele de beton, iar intretinerea acestei grinzi vibrante prezinta costuri reduse in timp si fiabilitate ridicata! 
 
Grinda vibranta cu manere EUROSCREED este echipata cu ambreiaj centrifugal, doua manere de sustinere, cu sistem de oprire automata a motorului si cu acceleratie pe maner!
 
Aceasta grinda vibranta poate sa fie folosita de un singur operator si este echipata cu amortizoare pentru reducerea vibratiilor transmise catre operator in timpul etapei de vibrare si nivelare a betonului!
 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014