Grinda vibranta EASYSTRIKE

 

Producator: TREMIX
 
ESTI INTERESAT?AFLA CAT COSTA!
 
Pentru detalii si comenzi:
0758 033 533
office@sifee-utilaje.ro
 
 
DESCRIERE
Grinda vibranta EASYSTRIKE TREMIX are motor termic HONDA GX31, 1,5CP, amplasat in partea superioara pentru a evita contactul cu betonul si lungimea profilului de duraluminiu 2-4m.
 
 
CARACTERISTICI TEHNICE: Grinda vibranta Easystrike - TREMIX
 
Motor termic HONDA GX31 in 4 timpi de 1.5 CP
Ambreiaj centrifugal, 
Frecvenţa: 166Hz, 
Lungime grinda: 2m - 4m
Masa unitatii motoate : 13.5Kg, 
Forţa centrifuga: 3460N, 
Motorul este amplasat sus evitându-se astfel stropirea lui cu beton, 
Mânere reglabile pe inalţime şi detaşabile pentru a facilita transportul, manere antivibratie, 
Profil din duraluminiu, 
Greutate totala 20-24kg,
 
Grinda vibranta cu manere Easystrike - TREMIX pentru vibrarea si nivelarea betonului cu lungimea profilului de aluminiu de 2–4m este echipata cu motor HONDA GX31
 
Motorul HONDA GX31 al acestei grinzi vibrante folosita pentru vibrarea si nivelarea betonului utilizeza drept combustibil benzina si este amplasat sus pentru a se evita stropirea acestuia cu beton. 
 
Motorul acestei grinzi vibrante pentru beton are o putere de 1,5CP pentru varianta cu motorizare HONDA GX31.
 
Motorul Honda GX31 in 4 timpi pe benzina, recunoscut ca fiabil, are un nivel scazut de zgomot si evacuare. Motorul este usor de pornit si si are un consum redus de combustibil.
 
Suportul excentric al greutatii, talpa si manerele sunt executate din aluminiu turnat, pentru a conferi forta combinata cu o greutate mica. Pentru o protectie de durata a suprafetelor impotriva coroziunii, manerele si alte piese executate din otel se cromeaza. Amortizoare eficiente de vibratii protejeaza motorul. Un amortizor de vibratii fixat intre suportul superior al motorului si manere reduce vibratiile in manere.
 
Greutatea acestui model de grinda vibranta cu manere ce poate sa fie utilizata pentru nivelarea si vibrarea betonului la suprafata de la TREMIX  in acest caz este 20-24kg.
 
Lungimea profilului pentru grinda vibranta cu manere Easystrike - TREMIX  poate sa fie: 2,0 – 4,0m
 
Acest model de grinda vibranta cu manere Easystrike - TREMIX este utilizata pentru nivelarea betonului si vibrarea betonului la suprafata!
 
Acest model de grinda vibranta cu manere Easystrike - TREMIX este usor de utilizat pe suprafetele de beton, iar intretinerea acestei grinzi vibrante prezinta costuri reduse in timp si fiabilitate ridicata! 
 
Grinda vibranta cu manere Easystrike - TREMIX este echipata cu ambreiaj centrifugal, doua manere de sustinere, cu sistem de oprire automata a motorului si cu acceleratie pe maner!
 
Manerele sunt reglabile in inaltime pentru confortul operatorului. Manerele sunt de asemenea pliabile pentru a facilita transportul.
 
Aparatoarea de deasupra motorului actioneaza ca absorbant de socuri si brida de prindere pentru ridicare.
 
Greutatea excentrica generatoare de vibratii pe orizontala este reglabila continuu (fara trepte) pentru alegerea optionala a fortei centrifuge si a frecventei. De aceea, grinda vibranta este corespunzatoare pentru lucrul in diferite mixturi de beton.
 
Grinda vibranta cu manere Easy Strike de la TREMIX este usor de deservit.
 
Aceasta grinda vibranta poate sa fie folosita de un singur operator si este echipata cu amortizoare pentru reducerea vibratiilor transmise catre operator in timpul etapei de vibrare si nivelare a betonului!
 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014