Convertizor electric AFE3500

 

Producator: ENAR
 
ESTI INTERESAT?AFLA CAT COSTA!
 
Pentru detalii si comenzi:
0758 033 533
office@sifee-utilaje.ro
 
 
DESCRIERE
Convertizor electric AFE 3500 ENAR echipat cu 3 prize pentru conectarea a trei lanci vibratoare de inalta frecventa, putere 6,0kW, tensiune intrare 400V, 50Hz, tensiune iesire 42V, 200Hz, curent debitat 50A. Greutate 70kg, productie Spania.
 
 
CARACTERISTICI TEHNICE: Convertizor electric AFE 3500 ENAR
 
Tensiune intrare / ie┼čire: 400 / 42 V
Frecven┼ú─â intrare / ie┼čire: 50 / 200 Hz
Curent debitat: 50A 
Putere intrare / ie┼čire: 6,0 kW / 3,5 kVA 
Num─âr prize: 3
 
Acest tip de convertizor poate functiona simultan cu trei lanci vibratoare de inalta frecventa avand diametrul de 38mm, 50mm sau 58mm, sau cu doua lanci vibratoare de inalta frecventa avand diametrul de 65mm.
 
Convertizor electric cu fiabilitate ridicata.
 
Productie: ENAR Spania

Convertizor ENAR – PUTERE PORTABILA acolo unde este NEVOIE

Acest tip de convertizor de inalta frecven┼ú─â este recomandat pentru lucr─âri pe ┼čantiere unde este furnizat─â electricitatea.

Oriunde v─â este santierul, convertizoarele de inalta frecven┼ú─â din gama ENAR-Spania va aduc puterea!

În func┼úie de modelul pe care îl alege┼úi, aceste unit─â┼úi pot s─â sus┼úin─â alimentarea simultana a 4 vibratoare interne de inalta frecventa avand caracteristicile 42V-3-200Hz!

Toate modelele de convertizoare electrice ENAR prezint─â o configura┼úie de proiectare robust─â care protejeaz─â pe ┼čantier componentele importante pentru o durat─â mai lung─â de utilizare.

Convertizoarele de inalta frecventa ENAR pot fi echipate optional cu protec┼úie la suprasarcin─â ce asigur─â utilizarea cu încredere.

Motoarele convertizoarelor electrice ENAR sunt montate pe cadre metalice solide si dispun de o carcas─â de protectie rezistenta la socuri.

Tampoanele de cauciuc din echiparea standard reduc la minim vibra┼úia la ┼čtechere!

Convertizoarele ENAR - Stabilitate ridicat─â a puterii la ie┼čire - modelele sunt echipate cu un generator cu magne┼úi permanen┼úi de putere mare pentru o greutate cât mai redus─â ┼či o stabilitate ridicat─â a puterii la ie┼čire.

Convertizoarele electrice ENAR sunt proiectate pentru a antrena lancile vibratoarelor de inalta frecventa ENAR sau orice alte modele de vibratoare interne care func┼úioneaz─â cu parametrii 42V-3-200Hz. (ex. vibratoare interne de inalta frecventa STRONG)

ENAR – marca profesionala de convertizoare de inalta PERFORMANTA 
 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014