Convertizor electric AFE2000T

 

Producator: ENAR
 
ESTI INTERESAT?AFLA CAT COSTA!
 
Pentru detalii si comenzi:
0758 033 533
office@sifee-utilaje.ro
 
 
DESCRIERE
Convertizor electric AFE 2000T ENAR echipat cu 2 prize pentru conectarea a doua lanci vibratoare de inalta frecventa, putere 2,8kW, tensiune intrare 400V, 50Hz, tensiune iesire 42V, 200Hz, curent debitat 23A. Greutate 30kg, productie Spania.
 
 
CARACTERISTICI TEHNICE: Convertizor electric AFE 2000T ENAR
 
Tensiune intrare / ie┼čire: 400 / 42 V
Frecven┼ú─â intrare / ie┼čire: 50 / 200 Hz
Curent debitat: 23A 
Putere intrare / ie┼čire: 2,8 kW / 1,6 kVA 
Num─âr prize: 2
 
Acest tip de convertizor poate functiona simultan cu doua lanci vibratoare de inalta frecventa avand diametrul de 38mm sau 50mm sau cu o singura lance avand diametrul de 58mm sau 65mm.
 
Convertizor electric cu fiabilitate ridicata.
 
Productie: ENAR Spania

Convertizor ENAR – PUTERE PORTABILA acolo unde este NEVOIE

Acest tip de convertizor de inalta frecven┼ú─â este recomandat pentru lucr─âri pe ┼čantiere unde este furnizat─â electricitatea.

Oriunde v─â este santierul, convertizoarele de inalta frecven┼ú─â din gama ENAR-Spania va aduc puterea!

În func┼úie de modelul pe care îl alege┼úi, aceste unit─â┼úi pot s─â sus┼úin─â alimentarea simultana a 4 vibratoare interne de inalta frecventa avand caracteristicile 42V-3-200Hz!

Toate modelele de convertizoare electrice ENAR prezint─â o configura┼úie de proiectare robust─â care protejeaz─â pe ┼čantier componentele importante pentru o durat─â mai lung─â de utilizare.

Convertizoarele de inalta frecventa ENAR pot fi echipate optional cu protec┼úie la suprasarcin─â ce asigur─â utilizarea cu încredere.

Motoarele convertizoarelor electrice ENAR sunt montate pe cadre metalice solide si dispun de o carcas─â de protectie rezistenta la socuri.

Tampoanele de cauciuc din echiparea standard reduc la minim vibra┼úia la ┼čtechere!

Convertizoarele ENAR - Stabilitate ridicat─â a puterii la ie┼čire - modelele sunt echipate cu un generator cu magne┼úi permanen┼úi de putere mare pentru o greutate cât mai redus─â ┼či o stabilitate ridicat─â a puterii la ie┼čire.

Convertizoarele electrice ENAR sunt proiectate pentru a antrena lancile vibratoarelor de inalta frecventa ENAR sau orice alte modele de vibratoare interne care func┼úioneaz─â cu parametrii 42V-3-200Hz. (ex. vibratoare interne de inalta frecventa STRONG)

ENAR – marca profesionala de convertizoare de inalta PERFORMANTA 
 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014