Convertizor electric AFE1000

 

Producator: ENAR
 
ESTI INTERESAT?AFLA CAT COSTA!
 
Pentru detalii si comenzi:
0758 033 533
office@sifee-utilaje.ro
 
 
DESCRIERE
Convertizor electric AFE 1000 ENAR echipat cu 1 priza pentru conectarea unei singure lanci vibratoare de inalta frecventa, putere 1,7kW, tensiune intrare 400V, 50Hz, tensiune iesire 42V, 200Hz, curent debitat 14A. Greutate 20kg, productie Spania.
 
 
CARACTERISTICI TEHNICE: Convertizor electric AFE 1000 ENAR
 
Tensiune intrare / ie┼čire: 400 / 42 V
Frecven┼ú─â intrare / ie┼čire: 50 / 200 Hz
Curent debitat: 14A 
Putere intrare / ie┼čire: 1,7 kW / 1,0 kVA 
Num─âr prize: 1
 
Acest tip de convertizor poate functiona  cu o singura lance vibratoare de inalta frecventa cu diametrul de 38mm, 50mm, 58mm.
 
Convertizor electric cu fiabilitate ridicata.
 
Productie: ENAR Spania

Convertizor ENAR PUTERE PORTABILA acolo unde este NEVOIE

Acest tip de convertizor de inalta frecven┼ú─â este recomandat pentru lucr─âri pe ┼čantiere unde este furnizat─â electricitatea.

Oriunde vă este santierul, convertizoarele de inalta frecvenţă din gama ENAR-Spania va aduc puterea!

În func┼úie de modelul pe care îl alege┼úi, aceste unit─â┼úi pot s─â sus┼úin─â alimentarea simultana a 4 vibratoare interne de inalta frecventa avand caracteristicile 42V-3-200Hz!

Toate modelele de convertizoare electrice ENAR prezint─â o configura┼úie de proiectare robust─â care protejeaz─â pe ┼čantier componentele importante pentru o durat─â mai lung─â de utilizare.

Convertizoarele de inalta frecventa ENAR pot fi echipate optional cu protec┼úie la suprasarcin─â ce asigur─â utilizarea cu încredere.

Motoarele convertizoarelor electrice ENAR sunt montate pe cadre metalice solide si dispun de o carcas─â de protectie rezistenta la socuri.

Tampoanele de cauciuc din echiparea standard reduc la minim vibra┼úia la ┼čtechere!

Convertizoarele ENAR - Stabilitate ridicat─â a puterii la ie┼čire - modelele sunt echipate cu un generator cu magne┼úi permanen┼úi de putere mare pentru o greutate cât mai redus─â ┼či o stabilitate ridicat─â a puterii la ie┼čire.

Convertizoarele electrice ENAR sunt proiectate pentru a antrena lancile vibratoarelor de inalta frecventa ENAR sau orice alte modele de vibratoare interne care funcţionează cu parametrii 42V-3-200Hz. (ex. vibratoare interne de inalta frecventa STRONG)

ENAR marca profesionala de convertizoare de inalta PERFORMANTA 
 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014