Convertizor electric STRONG T.831

 

Producator: STRONG
 
ESTI INTERESAT?AFLA CAT COSTA!
 
Pentru detalii si comenzi:
0758 033 533
office@sifee-utilaje.ro
 
 
DESCRIERE
Convertizor electric STRONG .831 echipat cu 2 prize pentru conectarea a doua lanci vibratoare de inalta frecventa, putere 2,0kVA, tensiune intrare 400V, 50Hz, tensiune iesire 42V, 200Hz, curent debitat 27A. Greutate 25kg, productie Italia.
 
 
CARACTERISTICI TEHNICE: Convertizor electric STRONG T.831
 
• Intrare: 400V~50Hz, 5A
• Iesire: 42V~200Hz, 27A
• Putere: 2kVA
• Nr. prize: 2
• Carcasa: plastic
• Greutate: 25kg
• Lanci vibratoare: 2x36mm; 2x50mm; 1x65mm
• Productie: Italia
 
OPTIONAL:   - protectie termica
 
Acest tip de convertizor poate functiona simultan cu doua lanci vibratoare de inalta frecventa avand diametrul de 36mm, cu doua lanci vibratoare de inalta frecventa avand diametrul de 50mm sau cu o singura lance avand diametrul de 65mm.
 
Convertizor STRONG – PUTERE PORTABILA acolo unde este NEVOIE

Acest tip de convertizor de inalta frecvenţă este recomandat pentru lucrări pe şantiere unde este furnizată electricitatea.

Oriunde vă este santierul, convertizoarele de frecvenţă din gama STRONG va aduc puterea!

În funcţie de modelul pe care îl alegeţi, aceste unităţi pot să susţină alimentarea simultana a maxim 3 lanci vibratoare interne de inalta frecventa avand caracteristicile 42V-3-200Hz!

Toate modelele de convertizoare electrice STRONG prezintă o configuraţie de proiectare robustă care protejează pe şantier componentele importante pentru o durată mai lungă de utilizare.

Convertizoarele de inalta frecventa STRONG pot fi echipate optional cu carcasa metalica si cu protecţie la suprasarcină ce asigură utilizarea cu încredere.

Motoarele convertizoarelor electrice STRONG sunt montate pe cadre metalice solide si dispun de o carcasă de protectie rezistenta la socuri.

Tampoanele de cauciuc din echiparea standard reduc la minim vibraţia la ştechere!

Convertizoarele STRONG - Stabilitate ridicată a puterii la ieşire - modelele sunt echipate cu un generator cu magneţi permanenţi de putere mare pentru o greutate cât mai redusă şi o stabilitate ridicată a puterii la ieşire.

Convertizoarele electrice STRONG sunt proiectate pentru a antrena lancile vibratoare de inalta frecventa STRONG sau orice alte modele de vibratoare interne care funcţionează cu parametrii 42V-3-200Hz..

STRONG – marca profesionala de convertizoare electrice de inalta PERFORMANTA 
 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014