Convertizor motor termic STRONG T.837 S

 

Producator: STRONG
 
ESTI INTERESAT?AFLA CAT COSTA!
 
Pentru detalii si comenzi:
0758 033 533
office@sifee-utilaje.ro
 
 
DESCRIERE
Convertizor cu motor termic STRONG T.837 S echipat cu 1 priza pentru conectarea unei singure lanci vibratoare de inalta frecventa, putere 1,0kVA, motor de 6CP, tensiune iesire 42V, 200Hz, curent debitat 14A. Greutate 27kg, productie Italia.
 
 
CARACTERISTICI TEHNICE: Convertizor cu motor termic STRONG T.837 S
 
• Putere motor termic: 6 CP
• Rotatii motor: 3.000rpm
• Iesire: 42V~200Hz, 14A
• Putere: 1kVA
• Nr. prize: 1
• Carcasa: metalica
• Greutate: 27kg
• Lanci vibratoare: 1x36mm; 1x42mm; 1x50mm
• Productie: Italia
 
OPTIONAL:       - dubla izolatie
 
Acest tip de convertizor poate functiona cu o singura lance vibratoare de inalta frecventa cu diametrul de 38mm, de 42mm sau 50mm.
 
Convertizor cu motor termic STRONG

Acest tip de convertizor de inalta frecvenţă este recomandat pentru lucrări pe şantiere unde NU este furnizată electricitatea!

Acest tip de convertizor de inalta frecvenţă STRONG furnizează o soluţie mobilă de putere pentru lucrări pe şantiere izolate fara energie electrica.

Convertizorul cu motor termic STRONG asigura o stabilitate ridicată a puterii la ieşire - modelele sunt echipate cu un generator cu magneţi permanenţi de putere mare pentru o greutate cât mai redusă şi o stabilitate ridicată a puterii la ieşire.

Construcţie robustă - Toate modelele dispun de un cadru de protecţie rezistent şi o cutie de comandă montată pe un element de cauciuc, care să reducă la minim vibraţia la ştechere.

Oprire uşoară - Toate modelele includ un întrerupător de dezactivare a aprinderii pe cutia de comenzi.

Operare fiabilă – Motoarele HONDA in patru timpi pe benzina cu care sunt echipate aceste convertizoare furnizează performanţă si fiabilitate ridicata.

Numarul maxim de lanci de inalta frecventa ce pot functiona simultan este de doua.

Convertizoarele cu motor termic STRONG sunt proiectate pentru a antrena lancile vibratoare de inalta frecventa STRONG sau orice alte modele de lanci vibratoare interne de inalta frecventa care funcţionează cu parametrii 42V-3-200Hz.

STRONG – marca profesionala de convertizoare de inalta PERFORMANTA 
 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014